Meghívó a VSZT 2021. évi Küldöttgyűlésére

A VSZT Elnökségének döntése értelmében Küldöttgyűlésünket 2021. szeptember 8-án Martonvásáron az Agrártudományi Kutatóközpont Mezőgazdasági Intézetében tartjuk 10:00 órai kezdettel.

M E G H Í V Ó


A VSZT Elnöksége tisztelettel meghívja a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (székhelye: 1113 Budapest, Ábel Jenő u. 4/b.) Küldöttgyűlésére mint küldöttet, melyet

2021. szeptember 8-án (szerda) 10.00 órakor

 Martonvásáron az Agrártudományi Kutatóközpont Mezőgazdasági Intézet Tanácstermében

tartunk (2462 Martonvásár, Brunszvik u. 2.).

 Regisztráció 9:00 órától.


A Küldöttgyűlés napirendje:

  1. Köszöntő – dr. Vida Gyula (Agrártudományi Kutatóközpont mb. főigazgatója)
  2. Az Elnökség beszámolója a Szakmaközi Szervezet 2020. évi tevékenységéről és vagyoni helyzetéről – Takács Géza (VSZT elnöke)
  3. A Felügyelőbizottság beszámolója a Szakmaközi Szervezet működésének szabályszerűségéről, gazdálkodásáról és vagyoni helyzetéről Mundweil József (Felügyelőbizottság elnöke)
  4. Az éves beszámoló – ezen belül az Elnökségnek a Szakmaközi Szervezet vagyoni helyzetéről szóló jelentésének - elfogadása – Takács Géza (VSZT elnöke)
  5. Határozathozatal a tagdíj nemfizetés miatti tagkizárásokról (VSZT_21.36.6.)Takács Géza (VSZT elnöke)
  6. Alapszabály módosítása és egységes szerkezetben történő elfogadása – Takács Géza (VSZT elnöke), dr. Kator Zoltán (ügyvéd)
  7. A 2021. évi Vetőmag Szövetség-Díj átadása - Takács Géza (VSZT elnöke)

Ebéd

A Küldöttgyűlés várható befejezésének időpontja 12:00 óra.

A küldöttek megjelenésére feltétlenül számítunk. A küldött tagszervezet képviselőjének akadályoztatása esetén a tagszervezetet eseti meghatalmazás (VSZT_21.5.10.) alapján meghatalmazott is jogosult képviselni, egyébként a küldött csak személyesen járhat el.  

Határozatképtelenség esetére a Küldöttgyűlést 2021. szeptember 8-án (szerda) 10.30 óra időpontra hívjuk össze, ugyanerre a helyszínre, változatlan napirenddel (megismételt Küldöttgyűlés). A megismételt Küldöttgyűlés a megjelent küldöttekkel, számukra tekintet nélkül határozatképes.

Kérjük, hogy részvételi szándékát legkésőbb 2021. augusztus 30. (hétfő) 16.00 óráig jelezze a VSZT elérhetőségeinek bármelyikén (e-mail: vszt@vszt.hu, telefon: 06-1/332-5755, fax: 06-1/302-6507, postacím: 1113 Budapest, Ábel Jenő u. 4/b.).

A Küldöttgyűlés - mint minden szövetség által rendezett ülés és rendezvény - a tagok számára szabadon látogatható és nyilvános, de a koronavírus helyzet és a távolságtartásra vonatkozó ajánlások betartása miatt idén eltekintünk a vendégek és vendégelőadók meghívásától. A részvételt az elővigyázatossági intézkedések megtervezése miatt regisztrációhoz kötjük.

  • A koronavírus helyzetre tekintettel kiemelten fontos a közvetlen (szoros) kontaktusok számának csökkentése.
  • Tisztelettel kérjük a résztvevő küldötteket, hogy üdvözléskor kerüljék a kézfogást és lehetőség szerint használják a kikészített kézfertőtlenítő folyadékot.
  • Kérjük, hogy a helyszíni regisztrációnál mindenki saját tollal írja alá a jelenléti ívet.


Az internetes regisztrációhoz kérjük klikkeljen ide, vagy töltse ki a  nyomtatványt és legkésőbb 2021. augusztus 30-ig küldje vissza a VSZT Titkárságra e-mailben a vszt@vszt.hu címre, vagy faxon a 06-1-302-6507 számra. A regisztráció elfogadásáról e-mail formában küldünk visszajelzést.

Budapest, 2021. augusztus 16.

Takács Géza                                                      Polgár Gábor
     elnök                                                        ügyvezető igazgató

          © VSZT 2015. | © Web:

A böngésződben cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk