Meghívó a VSZT 2022. évi Küldöttgyűlésére

A VSZT Elnökségének döntése értelmében Küldöttgyűlésünket 2022. május 5-én Martonvásáron az Agrártudományi Kutatóközpont Mezőgazdasági Intézetében tartjuk 10:00 órai kezdettel.

M E G H Í V Ó


A VSZT Elnöksége tisztelettel meghívja a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (székhelye: 1113 Budapest, Ábel Jenő u. 4/b.) Küldöttgyűlésére mint küldöttet, melyet

2022. május 5-én (csütörtökön) 10.00 órakor

 Martonvásáron az Agrártudományi Kutatóközpont Mezőgazdasági Intézet Tanácstermében

tartunk (2462 Martonvásár, Brunszvik u. 2.).

 Regisztráció 9:00 órától.


A Küldöttgyűlés napirendje:

  1. Köszöntő – dr. Vida Gyula (Agrártudományi Központ főigazgatója)
  2. Az Elnökség beszámolója a Szakmaközi Szervezet 2021. évi tevékenységéről és vagyoni helyzetéről – Takács Géza (VSZT elnöke)
  3. A Felügyelőbizottság beszámolója a Szakmaközi Szervezet működésének szabályszerűségéről, gazdálkodásáról és vagyoni helyzetéről Mundweil József (Felügyelőbizottság elnöke)
  4. Az éves beszámoló – ezen belül az Elnökségnek a Szakmaközi Szervezet vagyoni helyzetéről szóló jelentésének - elfogadása – Takács Géza (VSZT elnöke)
  5. Határozathozatal a tagdíj nemfizetés miatti tagkizárásokról Takács Géza (VSZT elnöke)
  6. Alapszabály módosítása és egységes szerkezetben történő elfogadása – Takács Géza (VSZT elnöke), dr. Kator Zoltán (ügyvéd)
  7. A 2022. évi Vetőmag Szövetség-Díj átadása - Takács Géza (VSZT elnöke)

Ebéd

A Küldöttgyűlés várható befejezésének időpontja 12:00 óra.

A küldöttek megjelenésére feltétlenül számítunk. A küldött tagszervezet képviselőjének akadályoztatása esetén a tagszervezetet eseti meghatalmazás (VSZT_22.5.6.) alapján meghatalmazott is jogosult képviselni, egyébként a küldött csak személyesen járhat el.  

Határozatképtelenség esetére a Küldöttgyűlést 2022. május 5-én (csütörtök) 10.30 óra időpontra hívjuk össze, ugyanerre a helyszínre, változatlan napirenddel (megismételt Küldöttgyűlés). A megismételt Küldöttgyűlés a megjelent küldöttekkel, számukra tekintet nélkül határozatképes.

A Küldöttgyűlés - mint minden szövetség által rendezett ülés és rendezvény - a tagok számára szabadon látogatható és nyilvános, de regisztrációhoz kötött.

Az internetes regisztrációhoz kérjük klikkeljen ide, vagy töltse ki a nyomtatványt, és legkésőbb 2022. április 27-ig küldje vissza a VSZT Titkárságra e-mailben a vszt@vszt.hu címre, vagy faxon a 06-1-302-6507 számra. A regisztráció elfogadásáról e-mail formában küldünk visszajelzést.


Budapest, 2022. április 14.

Takács Géza                                                      Polgár Gábor
     elnök                                                        ügyvezető igazgató

          © VSZT 2015. | © Web:

A böngésződben cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk