Felhívás
angol-német nyelvű elektronikus cégadatbázisba jelentkezésre

 


LETÖLTHETŐ JELENTKEZÉSI LAP


A Vetőmag Szövetség és Terméktanácsot (VSZT) külföldi partnerszervezetei révén, valamint széles körben regisztrált honlapjának köszönhetően sok külföldi érdeklődő keresi meg magyarországi partner után kutatva. Az ilyen ajánlatok megfelelő kezelésére jelenlegi kereteink között nincs megfelelő megoldás. Egyrészt azért, mert a cégek nagy részéről nincsenek olyan mélységű információink, amelyek alapján ajánlani tudnánk őket, másrészt pedig nincsen idegen nyelvű kiadványunk, amely a tagjainkról felvilágosítást adhatna a külföldi érdeklődők számára.

 

A VSZT a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium által kiírt Kereskedelemfejlesztési Pályázaton kedvező elbírálást kapott. Ennek köszönhetőn lehetőségünk nyílt egy angol-német nyelvű vetőmagos cégadatbázis létrehozására. Az adatbázis CD formátumban, valamint a VSZT honlapján lesz elérhető, amely révén a folyamatos frissítés is megoldott.

Az adatbázis tartalmazná az illető cég alapadatait, illetve egy szöveges bemutatkozást is lehetővé tenne. Az adatbázisra térítésmentesen rákerülhetne – a tag szándékától függően - minden cég, amely külföldi üzleti kapcsolatok kiépítésére törekszik, valamint rendelkezik mindazon tárgyi és személyi feltételekkel, amelyek ezt lehetővé is teszik.

 

Az elkészült CD-t a VSZT a külföldi partnerszervezetei számára megküldené, valamint minden olyan nemzetközi rendezvényen terjesztené, ahol a vetőmagszakma képviselteti magát. Ezen kívül a VSZT honlapjára tudjuk irányítani mindazokat az érdeklődőket, akikkel személyesen nem tudjuk felvenni a kapcsolatot.

 

Az adatbázisba jelentkezni a kipostázott illetve a honlapunkról letölthető jelentkezési lap pontos kitöltésével, annak cégszerű aláírásával lehet. Visszaküldhető az 1-302-6507 fax számra ill. a 1241 Budapest, Pf.: 140. postacímre.

 

Az angol illetve német nyelvű bemutatkozó szövegeket kérjük a VSZT titkárságára elektronikus úton Word formátumban megküldeni (kisvardai.vetomag@hu.inter.net email címre vagy 3,5’ floppy ill. CD-ROM formájában a 1241 Budapest, Pf.: 140. postacímre). A beküldött szöveges cégbemutatók fordítására, nyelvi korrekciójára nincsen módunk, tartalmát kizárólag etikai szempontból ellenőrizzük.

 

A szöveges bemutatkozás információgazdag, lényegretörő megfogalmazását kiemelten fontosnak tartjuk, hiszen elsősorban ez alapján tudnak tájékozódni majd az adatbázisban keresők. 

 

ÚJ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2006. március 08.

 

          © VSZT 2015. | © Web:

A böngésződben cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk