AGRÁRVÁLLALKOZÓK FIGYELMÉBE!
A Szent István Egyetem és a Központi Élelmiszer-tudományi Kutatóintézet valamint a Pest Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány szervezésében
„Mezőgazdasági és vidékfejlesztési felnőttképzési tanfolyamok” indulnak 90%-os AVOP (Agrár- és Vidékfejlesztési Operatív Program) támogatással.
A Központi Élelmiszer-tudományi Kutatóintézet által tartott tanfolyam
címe:
„Az élelmiszer-biztonság követelményei a helyi élelmiszer-feldolgozásban”
A tanfolyam tematikája a következő témákat foglalja magában: az Európai Unió Regionális és Agrárpolitikája (rövid ismertető), élelmiszer-szabályozás, kockázat-kezelés, mikrobiológiai élelmiszer-biztonság, új élelmiszerek kockázata, kémiai élelmiszer-biztonság, új eljárások kockázata.
Részvételi díj: 10 000 Ft/fő/tanfolyam
Képzés helyszíne (9. modul)
Központi Élelmiszer-tudományi Kutatóintézet
(1022 Budapest, Herman Ottó út 15.)
Képzés ideje: 2006. január 30. - február 6., illetve 2006 tavasza
További információ: www.keki.hu internetes
portálon, valamint Sebők Eszter tudományos titkárnál
Központi
Élelmiszer-tudományi Kutatóintézet
1022 Budapest, Herman Ottó út 15.
Tel.: 061/355-8875; Fax: 061/212-9853
E-mail: e.sebok@cfri.hu