Élelmiszer-biztonság követelményei
című előadás sorozat
a KÉKI szervezésében

AGRÁRVÁLLALKOZÓK FIGYELMÉBE!

 

/LETÖLTHETŐ ÓRAREND/

 

A Szent István Egyetem és a Központi Élelmiszer-tudományi Kutatóintézet valamint a Pest Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány szervezésében

 

„Mezőgazdasági és vidékfejlesztési felnőttképzési tanfolyamok” indulnak 90%-os AVOP (Agrár- és Vidékfejlesztési Operatív Program) támogatással.


A Központi Élelmiszer-tudományi Kutatóintézet által tartott tanfolyam címe:

„Az élelmiszer-biztonság követelményei a helyi élelmiszer-feldolgozásban”

 

A tanfolyam tematikája a következő témákat foglalja magában: az Európai Unió Regionális és Agrárpolitikája (rövid ismertető), élelmiszer-szabályozás, kockázat-kezelés, mikrobiológiai élelmiszer-biztonság, új élelmiszerek kockázata, kémiai élelmiszer-biztonság, új eljárások kockázata.


Részvételi díj: 10 000 Ft/fő/tanfolyam

Képzés helyszíne (9. modul)
Központi Élelmiszer-tudományi Kutatóintézet (1022 Budapest, Herman Ottó út 15.)

Képzés ideje: 2006. január 30. - február 6., illetve 2006 tavasza

 

További információ: www.keki.hu internetes portálon, valamint Sebők Eszter tudományos titkárnál
Központi Élelmiszer-tudományi Kutatóintézet
1022 Budapest, Herman Ottó út 15.
Tel.: 061/355-8875; Fax: 061/212-9853
E-mail: e.sebok@cfri.hu

 

          © VSZT 2015. | © Web:

A böngésződben cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk