2009. július 3., péntek 09:22

 

 

 Felhívás az Internationale Grüne Woche 2010 Nemzetközi Mezőgazdasági, Élelmiszeripari és Kertészeti vásáron való részvételre

Ezúton hívjuk fel szíves figyelmüket a 2010. január 15-24. között, Berlinben megrendezésre kerülő Internationale Grüne Woche 2010 Nemzetközi Mezőgazgasági, Élelmiszeripari és Kertészeti Vásáron való - nagyszabásúra tervezett - közösségi bemutatkozásra. A mellékelt jelentkezési lapot  2009. szeptember 10-ig kérjük a jelentkezőktől a 450-8809 fax számra visszaküldeni.

 

Részvételi feltételek

Megállapodás

Jelentkezési lap

 

A tervek szerint a szervezők lehetőséget kívánnak biztosítani a szakmai szervezeteknek is a bemutatkozásra a rendezvény 10 napján felváltva. A részvétel mikéntjéről az érdeklődés függvényében a későbbiekben egyeztetésre kerül sor. Kérjük, ha élni kívánnak ezzel a lehetőséggel, szíveskedjenek jelezni a szervezők felé - a fenti határidőig. 

 

Európa legjelentősebb fogyasztói vásárán idén 56 ország 1600 kiállítója mutatkozott be mintegy 115 ezer m2 bruttó területen. A 10 napos rendezvényen 403 ezer látogatót regisztráltak, akiknek majdnem 30 százaléka szakmai érdeklődő volt.

 

A jövő évi rendezvényen Magyarország partnerországi státuszt tölt be, s ez a reflektorfénybe kerülés óriási lehetőséget jelent számunkra élelmiszeripari termékeink népszerűsítésére. Megjelenésünket példátlanul hangsúlyosra tervezik: országbemutató, kulturális programok, csárda, számtalan szakmai kísérőrendezény színesíti kiállításunkat, mely a teljes 10.2-es pavilont betölti.

 

Cél, hogy egyrészt az eddigi németországi értékesítési akciók során eredményesen szereplő árukat, illetve az idei Áruházi Hét alatt bevezetésre kerülő termékeket, másrészt a hagyományos, a prémium és a Kiváló Magyar Élelmiszer Védjeggyel rendelkező termékek népszerűsítését támogassuk, így e feltételeknek eleget tevő cégek köréből választják ki a magyar élelmiszeripar reprezentálására alkalmas résztvevőket. A kiállítók lehetőséget kapnak majd az árusításra is, így kiválasztásuknál szempontként szolgál az is, hogy tapasztalataink szerint főleg helyben elfogyasztható, vagy kisebb, akár szuvenírként szolgáló termékek iránt mutatkozik ezen a vásáron leginkább kereslet.

 

A kiállító cégeknek a részvétel ingyenes, viszont minden jelentkezőt terhel a vásárigazgatóságnak kötelezően fizetendő regisztrációs díj (100 Euro MwSt). Azon kiállítók, akik termékeiket árusítani is kívánják a közösségi standon, kötelesek 50.000 Ft ÁFA árusítási díjat átutalni az AMC által megadott számlára a megállapodás aláírását követően.

 

Az IGW kiállítási részvétel alatt üzletember-találkozó lebonyolítását is tervezik, amelynek várható időpontja: 2010. január 21. Ennek alkalmából németországi beszerzők, importőrök, nagykereskedők, áruházi és gasztronómiai döntéshozók, valamint a szaksajtó képviselőinek meghívására kerül sor. E bemutatkozási lehetőséget olyan hazai termelők részére is hozzáférhetővé kívánják tenni, akik esetleg nem vesznek részt kiállítóként a Grüne Woche vásáron. Kérjük, ebben az ügyben Ivánfalvi Róberttel szíveskedjenek egyeztetni (Tel: 1/450-8863, E-mail: robert_ivanfalvi@amc.hu).

          © VSZT 2015. | © Web:

A böngésződben cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk