Vidékfejlesztési menedzsment és marketing szakirányú továbbképzés

 

a BCE Kertészettudományi Karán

 

 

Vidékfejlesztési menedzsment és marketing szakirányú továbbképzés indul ősszel a BCE Kertészettudományi Karán a Kertészeti Gazdaságtan Tanszék szervezésével


A Budapesti Corvinus Egyetem Kertészettudományi Kar, Kertészeti Gazdaságtan Tanszéke várja a BSc. (illetve főiskolai) vagy MSc. (illetve egyetemi) végzettséggel rendelkező továbbtanulni kívánókat a szeptemberben induló Vidékfejlesztési menedzsment és marketing szakirányú továbbképzésre. A képzés során összefoglaljuk Magyarország, az EU, az OECD és a FAO agrárpolitikájának legfrissebb ismereteit, valamint az aktuális mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatások rendszerét. Az agrárgazdasági és vidékfejlesztési, a marketing, az agrárjogi és agrár-szakigazgatási alapismeretek mellett oktatjuk a standard gazdaságelemzési, tervezési és szervezési módszereket, valamint célunk fejleszteni a résztvevők kreativitását, együttműködési, döntési és kockázatvállaló képességét. Felkészítjük a hallgatókat az agrár-vidékfejlesztési pályázatok kidolgozására, a környezeti és agrárprojektek tervezésére, megvalósításuk menedzselésére.
Képzésünket elsősorban gyakorló agrárszakembereknek, különösen családi gazdálkodóknak, fiatal agrárvállalkozóknak, az agrárágazatokban működő szakmai szervezetek, termelői szervezetek munkatársainak ajánljuk.

 

Bővebb információ a http://kerteszettudomany.uni-corvinus.hu/index.php?id=36580 lapon olvasható, vagy a 482-62-56 telefonszámon, illetve a diana.sidlovits@uni-corvinus.hu e-mailcímen kérhető.
Jelentkezési határidő: 2013. augusztus 30.

 

          © VSZT 2015. | © Web:

A böngésződben cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk